muffinid - magusad / 03/28/2014

Kodujuustu-singi muffinid

Lihtsad soolased muffinid, mis on head hommikusöögiks või lihtsalt vahepalaks.

  • 2 dl nisujahu
  • 1,5 dl odrajahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • soola
  • 2 tl vahemere ürdisegu
  • 4 päikesekuivatatud tomatit
  • 3 spl oliivõli
  • 100 g sinki
  • 100 g kodujuustu
  • 200 g hapukoort
  • 2 muna

Munad ja hapukoor segada, lisada õli, kodujuust, hakitud tomatid, hakitud sink ja maitseained. Lisa jahu ja küpsetuspulbrisegu. Sega ettevaatlikult ja küpseta 200 kraadi juures umbes 25 minutit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Jõhvikamuffinid datlitega
Järgmine postitus
Kookose-rabarberi muffinid
1 Kommentaar

March 25, 2019

Mõnusa maitsega muffinid, ainult et nendega oli mul sama mure, mis paljude soolaste muffinitega, et nad ei taha kuidagi pabervormidest välja tulla ilma, et pool muffinit kaduma ei läheks 🙂



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Jõhvikamuffinid datlitega

Nende jõhvikamuffinite hapusust aitavad tasakaalustada fariinsuhkur ja magusad datlid.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.