muffinid - magusad / 03/28/2014

Jõhvikamuffinid datlitega

Nende jõhvikamuffinite hapusust aitavad tasakaalustada fariinsuhkur ja magusad datlid.

  • 2 muna
  • 100 g suhkrut
  • 75 g fariinsuhkrut
  • 250 g hapukoort
  • 75 g võid
  • 200 g nisujahu
  • 50 g odrajahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 0,5 tl soodat
  • 75 g kuivatatud datleid
  • 150 g jõhvikaid

Vahusta munad suhkruga kohevaks, sega hulka hapukoor. Sulata või. Sega kuivained, hakitud datlid ja jõhvikad omavahel segamini ning liisa muna-hapukoore segule, nirista hulka ka sulavõi. Sega tainas ühtlaseks ja tõsta paberiga vooderdatud muffinivormidesse või silikoonist vormidesse.

Küpseta 200 kraadi juures umbes 20 minutit. Küpsust kontrolli puutikuga. Sellest kogusest saab umbes 18 muffinit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Granadilli-valge šokolaadi muffinid
Järgmine postitus
Kodujuustu-singi muffinid
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Granadilli-valge šokolaadi muffinid

Need on väga pehmed, suus-sulavad muffinid, isegi järgmisel päeval. Parima tulemuse saamiseks kasuta võimalikult kvaliteetset valget šokolaadi, kõrge kakaovõi sisaldusega.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.