Lihtsad soolased muffinid, mis on head hommikusöögiks või lihtsalt vahepalaks.
- 2 dl nisujahu
- 1,5 dl odrajahu
- 2 tl küpsetuspulbrit
- soola
- 2 tl vahemere ürdisegu
- 4 päikesekuivatatud tomatit
- 3 spl oliivõli
- 100 g sinki
- 100 g kodujuustu
- 200 g hapukoort
- 2 muna
Munad ja hapukoor segada, lisada õli, kodujuust, hakitud tomatid, hakitud sink ja maitseained. Lisa jahu ja küpsetuspulbrisegu. Sega ettevaatlikult ja küpseta 200 kraadi juures umbes 25 minutit.
Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)
Kaja
Mõnusa maitsega muffinid, ainult et nendega oli mul sama mure, mis paljude soolaste muffinitega, et nad ei taha kuidagi pabervormidest välja tulla ilma, et pool muffinit kaduma ei läheks 🙂