salatid / taimetoidud / 08/25/2014

Kapsa-ananassisalat

Toorsalat värske kapsa ja konservananassiga.

  • 8 dl peeneteks ribadeks lõigatud kapsast
  • 6 dl viilutatud kurki
  • 1 sibul
  • 6 dl tükeldatud konservananassi
  • lehtsalatit
  • (kookoshelbeid)

Kaste:

  • 30 ml õunaäädikat
  • 1 dl oliiviõli
  • 1,5 sl vedelat mett
  • 1 sl dijoni sinepit
  • soola
  • musta pipart

Viiluta sibul, sega kapsaribade, kurgiviilude ja nõrutatud ananassitükkidega.

Sega kastme komponendid omavahel, kalla köögiviljadele. Serveeri salatilehtedel, peale puista soovi korral kookoshelbeid. Sellest jagub 6-8 portsjoniks.

Retsept: Nami-nami retseptikogu, foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Redise ja apelsini salat
Järgmine postitus
Salat pirni ja Roqueforti juustuga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Redise ja apelsini salat

Kerge, suvine ja mahlane salat kas eelroaks või grilltoitude kõrvale. Äärmiselt lihtne valmistada.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.