Kamapannkoogid

Üks kodune ja lihtne magustoit.

  • 2 muna
  • 2 dl keefirit
  • 1 dl nisujahu
  • 1 dl kamajahu
  • u. 3 spl suhkrut
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 0,5 tl soodat
  • näputäis soola

Eralda munavalged munakollastest. Vahusta munavalged tugevaks vahuks. Sega omavahel kuivained.

Klopi lahti munakollased, lisa keefir ning seejärel jahusegu. Viimasena sega ettevaatlikult juurde vahustatud munavalge.

Lase tainal seista u. 10-15 minutit. Kuumuta pann ja pane sinna veidi õli, tõsta tainast pannile väikesed koogid, küpseta mõlemalt poolt kuni koogid on kuldsed.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kamapallikook
Järgmine postitus
Kohevad ricotta pannkoogid
1 Kommentaar

July 24, 2016

Väga maitsvad ja õhulised!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kamapallikook

Kamapallidega versioon “Kass Arturi” iirisekoogist, mis on hästi tuntud paljudele nõuka-ajast.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.