Sega kohupiima hulka kama ja suhkur. Suru maasikad kahvliga katki, vajadusel lisa suhkrut. Võta kolm magustoidu pokaali ja purusta näppude vahel igasse pokaali üks küpsis. Kata kamavahuga (u. 2 spl), järgmiseks kihiks lisa purustatud maasikad. Tee nii veel üks küpsise-kohupiima-maasika kiht.
Tõsta pokaalid vähemalt neljaks tunniks külmikusse maitsestuma. Serveeri nt. šokolaadi kastetud maasikatega.
Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)
2 Kommentaari
Imehea ja lihtne magustoit, tegin külmutatud , purustatud maasikatest.
That is the appropriate blog for anybody who wants to search out out about this topic.
You notice a lot its virtually laborious to argue with
you (not that I really would want…HaHa). You definitely put a brand new spin on a subject thats been written about
for years. Nice stuff, just great!