Lihtsasti valmiv suvemagustoit kama ja kohupiimapastaga. Kogused kolmele.

  • 400 g kohupiimapastat
  • 2-3 spl kamajahu
  • 2-4 spl suhkrut
  • u. 150-200 g maasikaid + mõned marjad kaunistuseks
  • 6 küpsist (lady fingers või tavaline hele küpsis)

Sega kohupiima hulka kama ja suhkur. Suru maasikad kahvliga katki, vajadusel lisa suhkrut. Võta kolm magustoidu pokaali ja purusta näppude vahel igasse pokaali üks küpsis. Kata kamavahuga (u. 2 spl), järgmiseks kihiks lisa purustatud maasikad. Tee nii veel üks küpsise-kohupiima-maasika kiht.

Tõsta pokaalid vähemalt neljaks tunniks külmikusse maitsestuma. Serveeri nt. šokolaadi kastetud maasikatega.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)