Lihtsasti valmiv suvemagustoit kama ja kohupiimapastaga. Kogused kolmele.
- 400 g kohupiimapastat
- 2-3 spl kamajahu
- 2-4 spl suhkrut
- u. 150-200 g maasikaid + mõned marjad kaunistuseks
- 6 küpsist (lady fingers või tavaline hele küpsis)
Sega kohupiima hulka kama ja suhkur. Suru maasikad kahvliga katki, vajadusel lisa suhkrut. Võta kolm magustoidu pokaali ja purusta näppude vahel igasse pokaali üks küpsis. Kata kamavahuga (u. 2 spl), järgmiseks kihiks lisa purustatud maasikad. Tee nii veel üks küpsise-kohupiima-maasika kiht.
Tõsta pokaalid vähemalt neljaks tunniks külmikusse maitsestuma. Serveeri nt. šokolaadi kastetud maasikatega.
Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)
Riina Rõigas
Imehea ja lihtne magustoit, tegin külmutatud , purustatud maasikatest.
Internet Messe
That is the appropriate blog for anybody who wants to search out out about this topic.
You notice a lot its virtually laborious to argue with
you (not that I really would want…HaHa). You definitely put a brand new spin on a subject thats been written about
for years. Nice stuff, just great!
Beebipeo ideed ja inspiratsioon - Peotooted
[…] ja soolased pirukad. Magustoiduks sobivad hästi näiteks inglise keeks, skoonid moosi ja kreemiga, kama magustoidud ning erinevad pirukad. Joogiks pakkuge teed elegantsetes portselantassides ja šampanjat […]