Kama-keefiritarretis vaarikatega

Kamakreem:

  • 2 dl 35% koort
  • 2,5 dl keefirit
  • 80 g rukkikama
  • u. 40 ml suhkrut
  • 10 g želatiinipulbrit

Tarretis:

  • u. 150-250 g vaarikaid
  • 40 g jõhvika tarretisepulbrit

 

Vahusta koor suhkruga tugevaks vahuks, lisa kama ja keefir.

Pane želatiin külma vette ca 5 minutiks paisuma. Sulata paisunud želatiin kuuma veevanni kohal. Jahuta ja lisa vahukoore-keefiri segule. Tõsta magustoit u. 4 väiksemasse magustoidu pokaali. Pane külmikusse tarretuma vähemalt kaheks tunniks.

Kui kreem on tarretunud, kata kamakreem vaarikatega (sügavkülmutatud vaarikaid ära üles sulata). Lahusta tarretisepulber 0,2 l keedetud kuumas vees, sega hästi läbi kuni pulbri lahustumiseni. Jahuta ja vala vaarikatele. Tõsta pokaalid külmikusse tarretuma vähemalt kolmeks tunniks.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee) 




Eelmine postitus
Passionivilja kreem
Järgmine postitus
Skyramisu
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Passionivilja kreem

Lihtsasti valmiv magustoit vaid kolmest komponendist, mis maitseb kreemine ja värskendavalt hapukas. Kogused kahele.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.