salatid / soolased toidud / 04/01/2014

Kalkunifilee ja mango salat

Rikkaliku maitsega ja mahlaka kastmega kevadiselt kerge eine.

  • 600 g kalkunifileed
  • rapsiõli
  • 2 sl Hela Red Pepper õlimarinaadi (Piprapood)
  • 2 tl Putela linnuliha maitseainet (Piprapood)
  • 1 tl soola

Mangolisand:

  • 8 sl East End mangopüreed
  • 1 küps mango
  • 1 väike tšillikaun
  • 1 väike purk konservananassi
  • 1 apelsini mahl
  • erinevaid salatilehti

Aja õli pannil kuumaks ja pruunista kalkunifileed mõlemalt poolt paar minutit.

Pane fileed ahjuplaadile, pintselda üle Hela marinaadiga ja puista peale Putela maitseainet.

Küpseta sisselülitatud grilliga ahju keskosas 200 kraadi juures umbes 30 minutit. Serveerimiseks lõika fileed umbes paarisentimeetristeks viiludeks.

Lõika mango paraja suurusega kuubikuteks. Sega kausis kokku mango, peeneks tükeldatud tšilli, ananassikuubikud, mangopüree ja apelsinist pressitud mahl.

Serveeri kalkunifileed salatipadjal koos mangolisandiga.

Retsept: Janne Lass, foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine retsept
Juustuvahvlid
Järgmine retsept
Kana-kikerherne karri
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Juustuvahvlid

Krõbedate juustuvahvlite juurde võib pakkuda ka mõnda kergemat dipikastet. Tainale võib lisada ka pitsaürte.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.