Juustuvahvlid

Krõbedate juustuvahvlite juurde võib pakkuda ka mõnda kergemat dipikastet. Tainale võib lisada ka pitsaürte.

  • 1 muna
  • 200 g juustu
  • 3 dl nisujahu
  • 150 g hapukoort
  • 50 g võid
  • 0,5 tl soodat

Riivi juust peene riiviga. Sega jahu soodaga. Seejärel sega kõik koostisained omavahel. Tõsta neli väikest pätsi vahvlirauale ja küpseta kuldseks ja krõbedaks.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Hamburger
Järgmine postitus
Kalkunifilee ja mango salat
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Hamburger

Kodune burksitegu on ehk aeganõudev, aga maitsenauding seda väärt.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.