Kakaoküpsised mandlijahuga

Maitsvad, pehmed, suussulavad kakaomaitselised küpsised. Gluteenivabad.

  • 150 g võid
  • 1,2 dl suhkrut
  • 1 muna
  • 35 g kakaod
  • 120 g mandlijahu
  • 80 g maisitärklist
  • 1 spl vett

Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa muna, vahusta edasi. Sega omavahel kõik kuivained ja lisa muna-võisegule. Viimasena lisa 1 spl vett, sega ühtlaseks tainaks.Pane tainas pritskotti ja pressi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile väikesed tainakuhjad.

Küpseta 180-kraadises ahjus u. 12 minutit.

Sellest kogusest tuleb u. kaks plaaditäit küpsiseid.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Pistaatsiaküpsised
Järgmine postitus
Tatrarull karamellkreemi ja maasikatega
1 Kommentaar

January 18, 2016

Tõeliselt head gluteenivabad küpsised.Minu pere lemmikud.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Pistaatsiaküpsised

Krõbedad võimaitselised küpsised pistaatsiapähklitega. Sellest kogusest saad ca 30 küpsist (1,5 plaaditäit).

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.