
Maitsvad, pehmed, suussulavad kakaomaitselised küpsised. Gluteenivabad.
- 150 g võid
- 1,2 dl suhkrut
- 1 muna
- 35 g kakaod
- 120 g mandlijahu
- 80 g maisitärklist
- 1 spl vett
Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa muna, vahusta edasi. Sega omavahel kõik kuivained ja lisa muna-võisegule. Viimasena lisa 1 spl vett, sega ühtlaseks tainaks.Pane tainas pritskotti ja pressi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile väikesed tainakuhjad.
Küpseta 180-kraadises ahjus u. 12 minutit.
Sellest kogusest tuleb u. kaks plaaditäit küpsiseid.
Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)
Terje
Tõeliselt head gluteenivabad küpsised.Minu pere lemmikud.
Signe
Suurepärased! Kindlasti teen veel.
Kaidi
Minul kahjuks vajusid peale ahjupanekut laiali 🙁 Muidu väga maitsvad!
Katri
Tere. Mul vajusid ka laiali. Kas midagi peaks teisiti tegema?