Juustune pirukas tomatiga (ilma põhjata)

Lihtsalt valmiv hästi juustune pirukas, mille muudab mahlaseks tomat.

  • 300 g kodujuustu või teralist kohupiima
  • 4 sl hapukoort
  • 3 muna
  • 6 sl nisujahu
  • 100 g sulatatud võid
  • 250 g riivjuustu
  • soola
  • 2-3 tomatit

Sulata või ja lisa hapukoor, munad, kodujuust, nisujahu ja juust.

Kalla ahjuvormi (24 cm läbimõõduga). Viiluta tomatid ja aseta pirukale. Küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit, kuniks pirukas on pealt kuldkollane.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Hiina kapsa pirukas
Järgmine postitus
Kapsapirukas juustuga
3 Kommentaari

February 19, 2015

Ülihea 🙂


March 27, 2015

Täna proovisin, tõesti valmib ruttu ja hakkama saab ka kõige kokandusvõõram inimene. Panin ise peale veel tsipakene suitsuvorsti tükke ja lõpptulemus oli ülimaitsev.


March 27, 2015

Katsetasin seda pirutkat täna. Minu gaasiahjus jäi seda 30 min väga väheks. Aga maitseomadusi see siiski ei rikkunud ja väga hea asi sai. Ja mis mis veel eriti hea, seda oli nii lihtne teha ja kiiresti saab söök valmis, ei pea pool päeva köögis passima:)



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Hiina kapsa pirukas
sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.