Mõnus pirukas, mis on pealt krõbe ja seest mahlane.

Põhi:
  • 5 dl nisujahu
  • 0,5 tl soola
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 200 g võid
  • 200 g ricottat
Täidis:
  • 2 sibulat
  • 1 kg kapsast
  • 2 sl õli
  • soola, musta pipart
  • 3 muna
  • 250 g hapukoort
  • 200 g juustu

Põhja jaoks sega kuivained omavahel. Lisa pehme või ja ricotta ning sõtku ühtlaseks. Vormi pall ja pane külmkappi umbes 30 minutiks.

Täidise jaoks haki sibul, tükelda kapsas. Kalla potti õli, lisa sibul ja kapsas ja hauta kuni kapsas on pehme, maitsesta soola ja pipraga. Jahuta.

Rulli tainas õhukeseks, tõsta ahjuplaadile, toksi kahvliga augud sisse ja tõsta peale kapsatäidis. Riputa peale riivjuust. Muna ja hapukoor klopi segamini ja kalla peale. Küpseta 200 kraadi juures 30-35 minutit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)