Hiina kapsa pirukas

Põhi:

  • 225 g teralist kohupiima
  • 200 g külma võid
  • 3,5 dl jahu
  • 1,5 dl speltajahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:

  • 2 sl õli
  • 100 g sibulat
  • 500-600 g hiina kapsast
  • 100 g suitsusinki
  • 1 muna
  • 100 g hapukoort
  • soola, pipart

Taina jaoks töötle kõik komponendid köögikombainis ühtlaseks, vormi palliks ja pane kile sisse külmkappi.

Hiina kapsas haki ribadeks, sink lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta suures potis õli, lisa sibul ja kapsas. Hauta kaane alla, aeg-ajalt segades kuni köögiviljad on parajalt pehmed. Lisa singikuubikud.

Eemalda pliidilt ning sega pisut jahtunud täidisesse hapukoorega lahti klopitud muna. Maitsesta soola ja pipraga. Rulli tainas küpsetuspaberi peal õhukeseks ja tõsta koos paberiga ahjuplaadile. Vormi ääred kõrgemaks, kalla täidis peale ja küpseta 180-kraadises ahjus umbes 30 minutit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Brokoli-krevetipirukas
Järgmine postitus
Juustune pirukas tomatiga (ilma põhjata)
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Brokoli-krevetipirukas

Kreemine pirukas, mille tainas on kasutatud ka riisi- ja maisijahu.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.