Lihtsalt valmiv hästi juustune pirukas, mille muudab mahlaseks tomat.
- 300 g kodujuustu või teralist kohupiima
- 4 sl hapukoort
- 3 muna
- 6 sl nisujahu
- 100 g sulatatud võid
- 250 g riivjuustu
- soola
- 2-3 tomatit
Sulata või ja lisa hapukoor, munad, kodujuust, nisujahu ja juust.
Kalla ahjuvormi (24 cm läbimõõduga). Viiluta tomatid ja aseta pirukale. Küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit, kuniks pirukas on pealt kuldkollane.
Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
Traki
Ülihea 🙂
Evelin
Täna proovisin, tõesti valmib ruttu ja hakkama saab ka kõige kokandusvõõram inimene. Panin ise peale veel tsipakene suitsuvorsti tükke ja lõpptulemus oli ülimaitsev.
Jaanika
Katsetasin seda pirutkat täna. Minu gaasiahjus jäi seda 30 min väga väheks. Aga maitseomadusi see siiski ei rikkunud ja väga hea asi sai. Ja mis mis veel eriti hea, seda oli nii lihtne teha ja kiiresti saab söök valmis, ei pea pool päeva köögis passima:)
Sveta
Aitäh toredate retseptide eest.Saan siit lehelt alati midagi maitsvat proovida.Proovin täna selle piruka kohe ära.
Lea
Sõnu polegi vaja, maitse ütleb kõik. Imehea ! Aitäh retsepti eest !