Juustumuffinid

Kohevad ja mõnusalt juustused muffinid. Sellest kogusest saad 12 muffinit.

  • 250 g hapukoort
  • 3 muna
  • 2 dl riivitud juustu
  • 50 g kõva, tugevamamaitselist juustu
  • 4 dl nisujahu
  • 1 sl küpsetuspulbrit
  • ½ tl soola
  • 1 tl paprikapulbrit
  • 50 g sulavõid

Vahusta munad ja lisa kõik ülejäänu ained. Sega taigen võimalikult lühidalt. Tõsta taigen lusikaga muffinivormidesse.

Igale muffinile lõika peale lisaks väike juustukuubik (3×3 cm), mis küpsedes mõnusalt sulab ja muudab muffini pealt krõbedamaks ja kuldpruuniks. Küpseta 200-kraadises ahjus u. 15 minutit.

Nippe ja nõuandeid: erinevate maitsete saamiseks kasuta mitut erinevat sorti juustu.

Retsept: Merle Leipalu, foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kartuli-juustu pulgakesed
Järgmine postitus
Porru-juustu pirukas
1 Kommentaar

January 11, 2016

Tegin neid laupäeval. Väga ei kurda, aga ütleks nii, et kas 3x3cm on töesti “väike” juustukuubik? 🙂 Ma panin ikka palju väiksemad.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kartuli-juustu pulgakesed

Mõnusad pehmed ja juustused suupiste pulgakesed, mis maitsevad parimalt küpsetamispäeval. Sellest kogusest saad kaks ahjuplaaditäit küpsiseid.

 

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.