Hautatud mais seedermänniseemnetega

Magusamaitseline salat Hiina Sichuani köögist, mis valmib kiirelt ja lihtsalt.

  • 400 g konserveeritud maisi, kurnatult
  • 30-40 g seedermänniseemneid
  • 0,5 tl soola
  • 0,5 tl suhkrut
  • 0,5 puljongipulbrit
  • pool paprikat (eelistatult ¼ rohelist paprikat ja ¼ punast)
  • 1-2 küünt küüslauku, viilutatult
  • õli praadimiseks

Lõika paprika väikesteks tükkideks, küüslauk peenesta või purusta.

Aja pann kuumaks, pane õli pannile, lisa seemned ja prae madalal kuumusel kuniks need on pruunikad, seejärel lisa küüslauk ja sega. Lisa ka mais, sool, suhkur, puljongipulber, prae pisut aega. Kõige viimasena pane pannile paprikad, prae kõik kiirelt läbi ja serveeri.

Retsept: Yang Yang (Dao Hua restoran), foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee) 




Eelmine postitus
Hummus ehk kikerhernemääre
Järgmine postitus
Praetud vürtsikad kartuliribad
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Hummus ehk kikerhernemääre

Lihtsasti valmiv leivamääre, mis on tänapäeval populaarne roog näiteks Iisrealis.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.