Hummus ehk kikerhernemääre

Lihtsasti valmiv leivamääre, mis on tänapäeval populaarne roog näiteks Iisrealis.

  • 400 g keedetud kikerherneid
  • 2 spl oliiviõli
  • 2 spl tahini’t ehk seesamipastat
  • 1/4 tl Cayanne’i pipart
  • soola, pipart

Pane kõik ained köögikombaini ja lisa ka pool kikerherne konservi vedelikust. Püreesta ja serveeri.

Foto ja retsept: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Hernesupp indiapäraselt
Järgmine postitus
Hautatud mais seedermänniseemnetega
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Hernesupp indiapäraselt

Taimne versioon Eesti klassikalisest hernesupist, millele lisavad vürtsi India köögist pärit maitseained. Kogused 3-4 inimesele.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.