Magusamaitseline salat Hiina Sichuani köögist, mis valmib kiirelt ja lihtsalt.

  • 400 g konserveeritud maisi, kurnatult
  • 30-40 g seedermänniseemneid
  • 0,5 tl soola
  • 0,5 tl suhkrut
  • 0,5 puljongipulbrit
  • pool paprikat (eelistatult ¼ rohelist paprikat ja ¼ punast)
  • 1-2 küünt küüslauku, viilutatult
  • õli praadimiseks

Lõika paprika väikesteks tükkideks, küüslauk peenesta või purusta.

Aja pann kuumaks, pane õli pannile, lisa seemned ja prae madalal kuumusel kuniks need on pruunikad, seejärel lisa küüslauk ja sega. Lisa ka mais, sool, suhkur, puljongipulber, prae pisut aega. Kõige viimasena pane pannile paprikad, prae kõik kiirelt läbi ja serveeri.

Retsept: Yang Yang (Han’s restoran), foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)