Koogipõhjaks sega külmad võitükid suhkru, jahu ja mandlilaastudega, lisa muna ja sõtku mass elastseks tainaks. Äärista sellega lahtise, 24 cm-se koogivormi põhi ja servad ning pane see külmkappi umbes pooleks tunniks.
Eelküpseta koogipõhja 200-kraadises ahjus ca 12 minutit.
Kalla mustikad koogipõhjale ja vala peale eelnevalt läbi segatud muna-hapukoore-suhkru segu. Küpseta 175-kraadises ahjus ca 30 minutit, kuniks kook on pealt pruun. Ahjust välja võttes lase koogil enne sööma asumist toatemperatuurini taheneda.
Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
3 Kommentaari
Jube kena oleks, kui valmistamises oleks ka välja toodud kõik vajaminevad ained. Hetkel tegin valmistamise järgi põhja valmis ja, voilaa, suhkurt ei pannudki :/
Renna, suur tänu ära märkmast ja suured vabandused, et meiepoolse hooletusvea tõttu Sul nii läks! Viga on nüüd parandatud.
Väga maitsev ☺️☺️