supid / 04/09/2014

Hapukapsaborš

Klassikaline supp hapukapsast. Sarnast suppi võid teha ka värske kapsaga.

  • 200 g veise hakkliha
  • 2 suuremat sibulat
  • 2-3 küüslauguküünt
  • 2 sl õli
  • 500 g hapukapsast
  • 400 g peeti
  • 3 porgandit
  • 4 kartulit
  • 4 sl tomatikastet
  • 5 tl Herbamare puljongipulbrit
  • 3 tl suhkrut
  • 2 loorberilehte, 3 vürtspipratera, 6 pipratera
  • 2 l vett

Kõigepealt pruunista õlis hakkliha, lisa hakitud sibul ja küüslauk ja hauta pisut. Lisa vesi, hapukapsad ja lase keeda umbes 10 minutit. Samal ajal tükelda peet ja porgand.

Kalla peedid-porgandid hulka, lisa maitseained, tomatikaste ja puljong. Umbes 5 minuti pärast kalla potti kartulikuubikud. Seejärel keeda suppi vaiksel tulel, kuni köögiviljad on pehmed. Serveeri hapukoorega.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Grillitud lillkapsa supp
Järgmine postitus
Hernesupp nõgesega
1 Kommentaar

February 10, 2015

Sama retsept sobib ka värske kapsaga, väga maitsev, nämma!!!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Grillitud lillkapsa supp

Lillkapsasupp eelnevalt ahjus grillitud kööviljaga maitseb pisut karamelliselt. Kogused neljale sööjale.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.