Banaanipannkoogid kaerajahust

Vaid mõnest komponendist valmivad imelihtsalt suhkruvabad magusad pannkoogid, kus saad ära kasutada küpsed banaanid.

  • 2 küpset banaani
  • 2 muna
  • u. 3-4 spl täisterakaerajahu
  • natuke soola
Purusta kausis banaanid kahvli või saumiksriga ühtlaseks püreeks. Lisa munad, klopi ühtlaseks. Viimasena lisa kaerajahu ja näputäis soola. Küpseta väikesed pannkoogid keskmisel kuumusel kookosrasvas või õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri meelepärase toormoosi, värskete marjade, mee või Kreeka jogurtiga.
Sellest kogusest tuleb umbes 10-12 väikest pannkooki.
Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee) 



Eelmine postitus
Datlikreemiga kakao rullbiskviit
Järgmine postitus
Kohupiimapannkoogid
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Datlikreemiga kakao rullbiskviit

Kakao rullbiskviit tatrajahust, mille sees ilma suhkruta (datlitega!) toorjuustukreem mahlaste vaarikatega.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.