Läätsekotletid

Imelihtsalt valmivad taimsed ja valgurohked kotletid läätsedest ja munast. Kogused 3-4-le sööjale.

  • 1 purk maitsestamata läätsesid (400 g)
  • 1 muna
  • 0,5 tl kurkumat
  • 0,5 tl garam masalat
  • 0,5 tl soola
  • praadimiseks õli

Kurna läätsed, loputa külma veega üle ja jäta natukeseks sõelale nõrguma. Sega muna ja maitseainetega.

Kuumuta pannil õli, tõsta lusikaga pannile kotletid ja prae mõlemalt poolt pruuniks. Ettevaatust, kotletid võivad pannil pritsida, mistõttu võta praadimisel appi potikaan.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kodujuustu-tomati pirukas
Järgmine postitus
Lihtne taigen Hiina pelmeenideks
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kodujuustu-tomati pirukas

Maitsev pirukas, mida on lihtne valmistada.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.