Ahjupeedid Saida juustuga

Magus punapeet ja kriuksuv juust teevad kokku lihtsa argiroa, mille maitsestamiseks on väga palju võimalusi.

  • 500 g toorest punapeeti
  • 200 g Saida juustu
  • 1 tl palsamiäädikat

Puhasta ja koori peedid ning lõika sektoriteks. Aseta peedisektorid ühekordse kihina hästi määritud ahjuvormi. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 30 minutit. Seejärel võta korraks ahjust, nirista peale palsamiäädikat ning aseta peetidele viilutatud saida juust. Aseta uuesti ahju umbes 10-15 minutiks.

Kogused kahele.

Retsept ja foto: Maris Schryer (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kapsa-porgandi toorsalat
Järgmine postitus
Ahjusaiad peedipesto ja kitsejuustuga
1 Kommentaar

April 16, 2015

Väga maitsev oli! Maitsvad retseptid leiad veel siit.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kapsa-porgandi toorsalat

Mõnus salat, mida sobib lisandiks iga toidu kõrvale. Salati valmistamine on lihtne, kui on olemas köögikombain. Säilib külmikus kaanetatud purgis mitu nädalat.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.