Kapsa-porgandi toorsalat

Mõnus salat, mida sobib lisandiks iga toidu kõrvale. Salati valmistamine on lihtne, kui on olemas köögikombain. Säilib külmikus kaanetatud purgis mitu nädalat.

  • 500g värsket kapsast
  • 2 porgandit

Marinaad:

  • 3 dl vett
  • 1 dl õli
  • 0,5-1 dl suhkrut
  • 0,5-1 sl 30% äädikat
  • 2 tl soola

Koori porgand, riivi või viiluta köögikombainis. Kapsas samuti riivida või peenestada köögikombainis. Sega porgand ja kapsas, pane kaanega purki.

Mõõda marinaadi ained kastrulisse, kuumuta keemiseni, lase veidi jahtuda. Vala soe marinaad köögiviljadele. Lase enne serveerimist paar tundi kuni ööpäev külmikus seista. Sega salatit aeg-ajalt või kata purk kaanega ja loksuta segi.

Retsept: Lia Virkus, Pille Enden (Nutika perenaise kokaraamat), foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Kartulipirukad
Järgmine postitus
Ahjupeedid Saida juustuga
1 Kommentaar

January 20, 2018

Yxkord tegin, ylin0rm



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kartulipirukad

Suurepärane suupiste pidulauale: lihtne valmistada ja maitseb nii kuumalt kui külmalt.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.