kalaroad / 04/09/2014

Ahjupaprikad tuunikalaga

Lihtne ja maitsev roog paprika sees küpsetatud tuunikalast.

  • 4 paprikat
  • 4 tomatit
  • 8 päiksekuivatatud tomatit
  • 4 küüslauguküünt
  • karp tuunikala õlis konservi
  • juustu
  • värsket basiilikut
  • soola
  • pipart

Paprikad lõika pikkupidi pooleks, varre võib kunstipärasema tulemuse saavutamiseks külge jätta. Eemalda seemned. Lõika tomatid neljaks (võid soovi korral need ka koorida). Haki kuivatatud tomatid peeneks.

Täida paprikad tuunikala, kuivatatud tomati, kahe tomatisektori ja küüslauguviiludega. Jahvata peale pipart ja maitsesta vähese soolaga – kuivatatud tomatid ja juust annavad juba niigi soolasust. Poole küpsemise peal lisa juust.

Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 50 minutit. Kaunista värske basiilikuga.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Virsiku-juustukook
Järgmine postitus
Kerge pirukas külmsuitsuforelliga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Virsiku-juustukook

Kreemine juustukook, millele lisavad mahlasust kaneelised virsikud.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.