Uudised / 10/25/2018

Aasta kokaraamatu tiitli võitis supiraamat

Tallinn FoodFest 2018 toidumessil kuulutati 2018. a. parimaks kokaraamatuks Kristina Eferti “Supp. Külm. Soe. Soolane. Magus” kirjastuselt Varrak (tutvu raamatuga siin).

Parimat kokaraamatut valis žürii, kuhu kuulusid Eesti Kirjastuse Liidu, Eesti Peakokkade Ühenduse, Profexpo OÜ ja erialase ajakirjanduse esindajad.

Aasta parimaks tõlgitud kokaraamatuks sai Jamie Oliveri “5 koostiosa. Kiired ja lihtsad road” kirjastuselt Pegasus.

supp-külm-soe-soolane-magus




Eelmine uudis
Parim mahetoit 2018 on tume kasesiirup
Järgmine uudis
Aasta kokk 2018 on Vladislav Borovik restoranist Art Priori
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Parim mahetoit 2018 on tume kasesiirup
sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.