Maitsev ahjuomlett pastaga, milles saad ära kasutada ka eelmisest päevast järelejäänud pastat. Toidu valmistamiseks vali pann, millega sobib ka ahjus küpsetada. Kogused 2-3 sööjale.
- 0,5 keskmist suvikõrvitsat
 - 3 muna
 - 0,5 dl vahukoort
 - 6-7 kirsstomatit
 - 100 g meelepärast pastat
 - peotäis riivjuustu
 - maitsestamiseks soola-pipart
 - praadimiseks õli
 
Keeda pasta. Lõika suvikõrvits väikesteks kuubikuteks ning prae pannil pehmeks, maitsesta natukese soolaga.
Klopi lahti munad, lisa vahukoor ja maitsesta soola-pipraga. Kalla pannile suvikõrvitsate peale – jaota ühtlaselt peale ka pasta ja kirsstomati poolikud. Prae omlett pannil alt pruunikaks, seejärel tõsta ahju. Küpseta 200-kraadi juures ca 10-15 minutiks, kuniks muna on pealt hüübinud. Raputa peale riivjuust.
Retsept ja foto: Eva Pärtel (retsept ilmus ajakirjas Nipiraamat, aprill 2018)
							
Suvikõrvitsa ahjuomlett pastaga | Cook the day away!
[…] Idee siit. […]