Maitsvad, pehmed, suussulavad kakaomaitselised küpsised. Gluteenivabad.
- 150 g võid
- 1,2 dl suhkrut
- 1 muna
- 35 g kakaod
- 120 g mandlijahu
- 80 g maisitärklist
- 1 spl vett
Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa muna, vahusta edasi. Sega omavahel kõik kuivained ja lisa muna-võisegule. Viimasena lisa 1 spl vett, sega ühtlaseks tainaks.Pane tainas pritskotti ja pressi küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile väikesed tainakuhjad.
Küpseta 180-kraadises ahjus u. 12 minutit.
Sellest kogusest tuleb u. kaks plaaditäit küpsiseid.
Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)
Terje
Tõeliselt head gluteenivabad küpsised.Minu pere lemmikud.
Signe
Suurepärased! Kindlasti teen veel.
Kaidi
Minul kahjuks vajusid peale ahjupanekut laiali 🙁 Muidu väga maitsvad!
Katri
Tere. Mul vajusid ka laiali. Kas midagi peaks teisiti tegema?
Evelyn
Väga maitsvad ja mitte liiga magusad küpsised.
Tuuli
Mul vajusid ka laiali. Kaunistuseks šokolaadinööp ka peale ja on imehead.