Põhi:

  • 225 g teralist kohupiima
  • 200 g külma võid
  • 3,5 dl jahu
  • 1,5 dl speltajahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:

  • 2 sl õli
  • 100 g sibulat
  • 500-600 g hiina kapsast
  • 100 g suitsusinki
  • 1 muna
  • 100 g hapukoort
  • soola, pipart

Taina jaoks töötle kõik komponendid köögikombainis ühtlaseks, vormi palliks ja pane kile sisse külmkappi.

Hiina kapsas haki ribadeks, sink lõika väikesteks kuubikuteks. Kuumuta suures potis õli, lisa sibul ja kapsas. Hauta kaane alla, aeg-ajalt segades kuni köögiviljad on parajalt pehmed. Lisa singikuubikud.

Eemalda pliidilt ning sega pisut jahtunud täidisesse hapukoorega lahti klopitud muna. Maitsesta soola ja pipraga. Rulli tainas küpsetuspaberi peal õhukeseks ja tõsta koos paberiga ahjuplaadile. Vormi ääred kõrgemaks, kalla täidis peale ja küpseta 180-kraadises ahjus umbes 30 minutit.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)