Maasikapiim

Enam lihtsamaks minna ei saa. Suvine kosutav jook. Kogused kahele keskmisele või ühele suurele maiasmokale.

  • 1 tops mahedat maitsestamata jogurtit (nt Saida)
  • 2 dl piima
  • peotäis maasikaid
  • 4-5 spl suhkrut

Kalla ained kokku ja mikserda saumiksriga või blenderda.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Maasika-rabarberi krõbedik
Järgmine postitus
Maasikate ja kohupiimaga täidetud röstsaiad ehk maasikarüütlid
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Maasika-rabarberi krõbedik

Kiirelt valmiv magusroog, kus krõbeda mandlimaitselise purukatte all on peidus mahlased maasikad-rabarberid. Serveeri vanillijäätise, vanillikastme või piimaga.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.