Maasika-rabarberi krõbedik

Kiirelt valmiv magusroog, kus krõbeda mandlimaitselise purukatte all on peidus mahlased maasikad-rabarberid. Serveeri vanillijäätise, vanillikastme või piimaga.

  • 400 g rabarberit
  • 300 g maasikaid
  • 100 g suhkrut
  • 2 sl maisitärklist

Puru:

  • 100 g võid
  • 100 g nisujahu
  • 80 g mandlijahu
  • 100 g Demerara suhkrut
  • 1 tl kaneeli

Sega omavahel kuivained. Lisa külmad võitükid, haki purutaoliseks. Tükelda rabarber ja maasikad. Sega suhkru ja maisitärklisega, vala ahjuvormi (24 cm läbimõõt). Raputa peale puru, küpseta 200-kraadises ahjus u. 20-25 minutit.

Serveeri leigelt koos vanillijäätise, vanillikastme või piimaga.

Retsept ja foto: Marit Soobik




Eelmine postitus
Maasika-mündi jäätisekokteil
Järgmine postitus
Maasikapiim
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Maasika-mündi jäätisekokteil

Maasika-mündimaitseline värskendav jook ehk ameerikapäraselt milkshake palavateks suvepäevadeks.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.