Mahlase virsikutäidisega magusad pannkoogid. Virsikutäidise võid ka eelmisel päeval valmis teha ja söömise päeval üles soojendada.

  • 1 kogus pannkooke
  • 12-15 virsikut
  • 75 g võid
  • 1,5 dl suhkurt
  • 2 spl vett
  • 1 tl vanillisuhkurt

Lõika virsikute põhjale väike ristike. Aseta virsikud 10 sekundiks äsja keema läinud vette. Tõsta välja ja eemalda koor. Eemalda ka kivid. Tükelda virsikud.

Pane pannile vesi, suhkrud ja või. Kuumuta kuniks suhkur on sulanud. Tõsta pannile virsikutükid ja kuumuta neid paar minutit, kuniks need kergelt pehmenevad.

Küpseta pannkoogid. Aseta täidis pannkoogi vahele.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)