Tummised küpsised, millele lisavad põnevat maitset valge šokolaad ja kuivatatud jõhvikad.

  • 1,25 dl täistera nisujahu
  • näpuotsaga soola
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 100 g võid
  • 1 dl rafineerimata suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 1 suur muna
  • 1 dl rukkihelbeid
  • 1 dl seitsmeviljahelbeid
  • 50 g valget šokolaadi
  • peotäis kuivatatud jõhvikaid

Sega kuivained omavahel, lisa hakitud šokolaad ja hakitud jõhvikad. Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja vahusta kohevaks. Tõsta plaadi peale pätsikesed ja vormi märja käega ühtlaseks.

Kuumuta ahi 175 kraadini ja küpseta 15 min. Jahuta restil. Sellest kogusest saab 22 küpsist.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)