Pane ahi 180 kraadile soojenema. Purusta küpsised. Sega suhkru ja võiga ning suru koogivormi põhja; aseta külmkappi ootele.
Sega täidise ained, vala segu koogipõhjale ja küpseta 180-kraadises ahjus 30-40 minutit.
Kuniks täidis küpseb, valmista kate – sega ained kokku. Kalla see küpsenud koogitäidise peale, lisa ahjule pisut kuumust ja küpseta 10-15 minutit.
Küpsenud kook tuleb maha jahutada, esmalt toatemperatuurini ja edasi külmikus – 4-8 tundi.
Glasuuriks sulata ained kuumaveeanumas või lihtsalt kuumal pliidil, nõrgema kuumusega. Määri jahtunud kook pealt šokolaadiglasuuriga ja aseta taas jahedasse tahenema.
Kõige peale pane mustikad.
Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
3 Kommentaari
Kas kakao on see maguskakao või tavaline ?
Mis läbimõõduga koogivormi kasutada?
kas kultuurmustikas sobib peale ?
Tavaline, magustamata kakaopulber.
Kasuta 26 cm-se läbimõõduga koogivormi.
Jah, kultuurmustikas sobib hästi!