Imelihtsalt valmiv suviselt mahlane ja marjane igati peolauale sobilik kaunis tiramisu.

  • 200 g  savoiardi (või ladyfingers) küpsiseid
  • 2 dl 35% koort
  • 300 g toorjuustu
  • 0,5-1 dl suhkrut
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 200 g vaarikaid
  • 200 g mustikaid
  • apelsinimahla immutamiseks

Vahusta kreemiks vahukoor suhkruga, lisa ka toorjuust, sega ühtlaseks kreemiks.

Võta piklik koogialus, immuta küpsiseid apelsinimahlas, aseta küpsised teineteise kõrvale alusele. Laota peale toorjuustukreem, kata marjadega. Tee nii veel kaks kihti.

Pealmiseks kihiks jäta ainult toorjuustukreem. Aseta kook vähemalt neljaks tunniks külmikusse (veel parem terveks ööks). Vahetult enne serveerimist kaunista kook marjadega.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)