Pannkoogid tatrajahust

Õrnalt pähklimaitselised gluteenivabad õhukesed pannkoogid, mida sobib serveerida nii magusa kui soolase täidisega.

  • 2 muna
  • 75 g toortatrajahu
  • 1 spl suhkrut
  • 3,5-4 dl keefiri
  • natukene soola

Klopi munad suhkruga lahti. Lisa vähehaaval keefir, sool ja tatrajahu. Sega ühtlaseks tainaks kuni saavutad vedelapoolsema taina. Küpseta pannil mõlemalt poolt kuldseks.

Sellest kogusest tuleb u. 8 ülepannikooki.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Pannkoogid kakao ja kirsikastmega
Järgmine postitus
Piparkoogitaigen tatrajahu ja meega
4 Kommentaari

July 3, 2016

Isegi mu koer ei söönud neid pannkooke. Kohutavad. Koos üldse ei püsinud, ümber keerata oli võimatu. Noh okei, oleks siis maitsegi hea olnud, aga ei. Meie pühapäeva hommik sai rikutud, läksid kõik prügikasti ja ei tahtnud neid keegi. Mingi kriitikameel võiks ikka retseptide avaldamisel olla.


July 3, 2016

Äkki ei kasutanud toortatrajahu? Mul on alati ilusti koos püsinud ja maitsevad head.


July 3, 2016

Toortatra maitse ei pruugi kõigile maitseda küll, kuna jätab spetsiifilisema maitse võrreldes tavalise nisujahuga. Toortatrajahust ülepannkoogid ei tule nii elastsed ja õhukesed kui tavalise jahuga, jäävad pigem veidi paksemad. Kui taina konsistents on õige, siis peaks kooke kenasti saama ümber pöörata, olen neid kooke kaks korda teinud ja saanud kenasti hakkama, lihtsalt taina paksus on vaja saada õigeks, siis pole probleemi ümber keeramisega. Ise arvan, et taigen tuli liiga vedel või paks.


September 10, 2016

Kui osta tavalist tatrajahu, siis ei taha väga koos püsida jah, aga mina kasutan kõike tehes toortatrajahu ja super hea, pole olnud mingisugust probleemi ja pannkoogid imemaitsvad, mina enam seda tatramaitset ei tunne, võib-olla sellepärast, et ära harjunud, aga ega sellel toortatrajahul ei jää ka väga tugevat maitset. 🙂



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Pannkoogid kakao ja kirsikastmega

Maitsvad šokolaadimaitselised ülepannkoogid, lisandiks hapukas-magus kirsikaste.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.