Blogi / 06/18/2015

Talveks maitserohelist – till sügavkülma

Nopi till peenralt, lõika välja oksalisemad kohad ja peenesta. Pane karpi vaheldumisi soolaga ja aseta sügavkülma. Sedasi on tilli talvel hea supi, piruka või võileiva peale raputada.

Samamoodi võid teha ka murulaugu, piparmündi, mustsõstra lehtede, peterselli, karulaugu jt taimedega – nii soovitasid meie lugejad Facebooki lehel.

till DSC_0538




Eelmine postitus
Kuusevõrsed toidulaual
Järgmine postitus
Kukeseenetoitude ideid meie lugejatelt
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Kuusevõrsed toidulaual
sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.