Täidetud suvikõrvitsad

Lihtne argiroog suvikõrvitsast. Mahlase täidisega.

  • 1 keskmine suvikõrvits (ca 25 cm pikkune, ilma suurte seemneteta)
  • 250 g ricottat
  • 2 muna
  • 5-7 päikesekuivatatud tomati viilu
  • 100 g riivitud juustu
  • maitsestamiseks soola, pipart

Lõika suvikõrvits horisontaalselt pooleks ja eemalda noaga sisu. Haki saadud sisu peeneks, sega ricotta, muna ja hakitud tomatitega. Maitsesta soola-pipraga ja täida suvikõrvitsa-paadikesed täidisega.

Pintselda ahjuvorm õliga, aseta täidetud suvikõrvitsad vormi ja küpseta 200-kraadises ahjus ca 45 minutit. Puista peale riivitud juust ja küpseta veel 10 minutit.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Juustune pirukas värske spinatiga
Järgmine postitus
Suvikõrvitsa pannkoogid
2 Kommentaari

March 17, 2015

Maitsev. Toitev. Lihtne.


August 16, 2016

[…] idee siit. […]



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Juustune pirukas värske spinatiga

Hästi juustuse täidisega pirukas, mille täidisesse lisab mahlasust neutraalse maitsega spinat. Põhi on gluteenivaba: riisijahust ja mandlijahust.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.