Lihtne argiroog suvikõrvitsast. Mahlase täidisega.
- 1 keskmine suvikõrvits (ca 25 cm pikkune, ilma suurte seemneteta)
- 250 g ricottat
- 2 muna
- 5-7 päikesekuivatatud tomati viilu
- 100 g riivitud juustu
- maitsestamiseks soola, pipart
Lõika suvikõrvits horisontaalselt pooleks ja eemalda noaga sisu. Haki saadud sisu peeneks, sega ricotta, muna ja hakitud tomatitega. Maitsesta soola-pipraga ja täida suvikõrvitsa-paadikesed täidisega.
Pintselda ahjuvorm õliga, aseta täidetud suvikõrvitsad vormi ja küpseta 200-kraadises ahjus ca 45 minutit. Puista peale riivitud juust ja küpseta veel 10 minutit.
Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
K
Maitsev. Toitev. Lihtne.
Täidetud suvikõrvitsad | Cook the day away!
[…] idee siit. […]