Soolane pasha

Pashat võib teha ka soolases variandis – kodujuustu ja skyr’iga. Tulemuseks on tummine kohupiimaroog.

  • 400 g maitsestamata skyr’i
  • 300 g kodujuustu
  • 150 g toasooja võid
  • 2 munakollast
  • maitsestamiseks soola, pipart, tilli

Hõõru toasoe või ja munakollased õhuliseks. Lisa skyr ja kodujuust, maitsesta. Pane potti ja kuumuta keemiseni. Aseta sõela sisse pasha tegemiseks sobilik marli ja kalla kuum segu selle peale nõrguma. Tõsta ööseks jahedasse.

Järgmisel päeval eemalda marli ja kummuta pasha serveerimisalusele. Serveeri näiteks keedumunaga.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Apelsinišarlott
Järgmine postitus
Soolane vale-pasha ehk kilutarretis
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Apelsinišarlott

Mahlaste apelsinidega ümbritsetud valge šokolaadiga šarlott.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.