Nuudlid kreemises idamaises kastmes.

  • 1 sl õli
  • 350 g kalkuni hakkliha
  • 3 küüslauguküünt
  • 3 sibulat
  • 1 porgand
  • 15 cm porrut (rohelisem osa)
  • 2 tomatit
  • 400 ml kookospiima
  • 3 sl konservmaisi
  • 1-2 sl kollast karripastat
  • 2 sl seesamiseemneid
  • 250 g riisinuudleid või tagliatellet

Kuumuta potipõhjas õli, lisa hakkliha ja pruunista. Lisa hakitud sibul, küüslauk ja riivitud porgand. Prae keskmisel kuumusel umbes 10 minutit. Lisa kuubikuteks lõigatud tomat, viilutatud porru, konservmais, karripasta ja kookospiim.

Keeda vaiksel tulel umbes 10 minutit. Maitsesta soolaga. Lõpus lisa veel seesamiseemneid. Neid võid ka serveerimisel lisada.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)