Paksemat sorti pesto, mida saad mõnusalt ka leivale määrida. Söö pestot näiteks värske, koorega küpsetatud kartuliga, kõrvale kodujuust ja värske salat.

  • suur kimp peterselli (umbes 75 g)
  • 1 dl oliiviõli
  • 50 g mandleid
  • 2 küüslauguküünt
  • 75 g parmesani juustu
  • sidrunimahla
  • maitse järgi soola ja musta pipart

Pese petersell, kuivata. Riivi juust. Pane kõik komponendid köögikombaini ja töötle ühtlaseks massiks. Maitsesta soola, värskelt jahvatatud pipra ja sidrunimahlaga.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Baozi ehk täidisega hiina aurusaiad
Järgmine postitus
Täidetud munad sulajuustuga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Baozi ehk täidisega hiina aurusaiad

Maitsvad aurutatud saiad, mille sees mahlane täidis. Üks kuulsamaid Hiina tänavatoite.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.