Pasta kevadise pestoga

Vitamiinirikas roheline kevadine pastaroog, mille valmistamiseks võid kasutada ka teisi meelepäraseid pestosid.

Kevadine pesto:

  • 50 g erinevaid rohelisi taimi (naat, rukola, võilill, basiilik)
  • 1 dl makadaamia pähkleid (võid asendada piiniapähklitega)
  • soola, pipart
  • 5 spl oliiviõli
  • 20 g riivitud parmesani juustu

Pasta:

  • 70 g meelepärast pastat (fotol on fusilli)

Pane pasta rohkesse soolasesse vette keema.

Samal ajal valmista pesto. Selleks pane köögikombaini taimed, pähklid ja õli ning purusta ühtlaseks massiks. Väiksemad pähklitükid võivad pesto sisse jääda. Maitsesta soola ja pipraga ning sega juurde peenelt riivitud juust.

Kurna pasta ja sega juurde pesto. Serveeri kohe.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Karulaugune kevadsalat
Järgmine postitus
Nõgesekringlikesed
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Karulaugune kevadsalat

Kevadine salat turult saadud värske ja kodumaise karulaugu ja redisega. Hapukoor tasakaalustab karulaugu pikantset maitset. Paku salatit keedetud kartuli või mahedamaitselise liharoa juurde.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.