pesto pasta retsept

Vitamiinirikas roheline kevadine pastaroog, mille valmistamiseks võid kasutada ka teisi meelepäraseid pestosid.

Kevadine pesto:
  • 50 g erinevaid rohelisi taimi (naat, rukola, võilill, basiilik)
  • 1 dl makadaamia pähkleid (võid asendada piiniapähklitega)
  • soola, pipart
  • 5 spl oliiviõli
  • 20 g riivitud parmesani juustu
Pasta:
  • 70 g meelepärast pastat (fotol on fusilli)

Pane pasta rohkesse soolasesse vette keema.

Samal ajal valmista pesto. Selleks pane köögikombaini taimed, pähklid ja õli ning purusta ühtlaseks massiks. Väiksemad pähklitükid võivad pesto sisse jääda. Maitsesta soola ja pipraga ning sega juurde peenelt riivitud juust.

Kurna pasta ja sega juurde pesto. Serveeri kohe.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)