juustukeeks

Tõeliselt juustune keeks, mis maitseb kõige paremini ahjusoojalt.

  • 3 muna
  • 1 tl suhkrut
  • 0,5 tl soola
  • 200 g maitsestamata jogurtit
  • 200 g nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 200 g riivitud tugevamaitselist juustu (näiteks Cheddar)
  • soovi korral 1 sl köömneid

Mikserda munad suhkru ja soolaga kergelt vahuseks. Peata mikseri töö, lisa maitsestamata jogurt, küpsetuspulbriga segatud jahu ja riivitud juust, millest oled 2-3 spl pannud kõrvale peale raputamiseks, ning köömned.

Sega võimalikult lühidalt ühtlaseks ja vala tainas võiga määritud keeksivormi. Raputa peale varasemalt kõrvale pandud riivjuust. Küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit.

Retsept: Liisi blogi, foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)