Juustukeeks

Tõeliselt juustune keeks, mis maitseb kõige paremini ahjusoojalt.

  • 3 muna
  • 1 tl suhkrut
  • 0,5 tl soola
  • 200 g maitsestamata jogurtit
  • 200 g nisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 200 g riivitud tugevamaitselist juustu (näiteks Cheddar)
  • soovi korral 1 sl köömneid

Mikserda munad suhkru ja soolaga kergelt vahuseks. Peata mikseri töö, lisa maitsestamata jogurt, küpsetuspulbriga segatud jahu ja riivitud juust, millest oled 2-3 spl pannud kõrvale peale raputamiseks, ning köömned.

Sega võimalikult lühidalt ühtlaseks ja vala tainas võiga määritud keeksivormi. Raputa peale varasemalt kõrvale pandud riivjuust. Küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit.

Retsept: Liisi blogi, foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Porru-juustu pirukas
Järgmine postitus
Sibulasupp juustuga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Porru-juustu pirukas

Paksupõhjalisel, ent see-eest õhulisel pärmitainal valmiv pirukas porru ja juustuga. Taigen valmib nn uputatud pärmitaina meetodil.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.