Oapasteet kuivatatud tomatitega

Mõnus kreemjas leivamääre, kus värvi ja maitset annavad kuivatatud tomatid.

  • 100 g kuivatatud valgeid ube
  • 5 kuivatatud tomati poolikut
  • 30 g õli (tomatitelt)
  • 1 tl punase veini äädikat
  • soola
  • 1 sl vett

Leota ube üleöö. Loputa ja pane oad keema. Keeda täitsa pehmeks. Kurna ja lisa hakitud tomatid, vesi, äädikas ja õli ja töötle saumiksri või köögikombainiga kreemjaks pastaks. Maitsesta soolaga ja määri leivale.

Retsept ja foto: Elina Sildre (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Nõgese-munakate
Järgmine postitus
Ahjuköögiviljad palsamiäädikaga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Nõgese-munakate

Tervislik leivapealne vasttärganud nõgestest.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.