Toiterikkad muffinid, mille muudavad põnevamaks kevadised naadid.
- 4 dl nisujahu
- 1,5 tl küpsetuspulbrit
- pisut soola
- 150 g juustu
- 100 g Kreeka pähkleid
- 100 g võid
- 100 g hapukoort
- 2 muna
- 4 sl piima
- 1-2 peotäit naati
Riivi juust, haki pähklid ja naat. Sulata või, lase sel pisut jahtuda. Klopi lahti munad, lisa sool, hapukoor, või, piim, riivitud juust, pähklid, küpsetuspulbriga segatud jahu ning kõige lõpus naat.
Tõsta tainas lusikaga muffinivormidesse ja küpseta 180-kraadises ahjus 25-30 minutit.
Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)
E.
Naadid peaks olema noored, sellised, mis pole veel päris lahti läinud. Siis on nad kõige maitsvamad ja nende väärtus suurem.