Naadimuffinid juustu ja Kreeka pähkliga

Toiterikkad muffinid, mille muudavad põnevamaks kevadised naadid.

  • 4 dl nisujahu
  • 1,5 tl küpsetuspulbrit
  • pisut soola
  • 150 g juustu
  • 100 g Kreeka pähkleid
  • 100 g võid
  • 100 g hapukoort
  • 2 muna
  • 4 sl piima
  • 1-2 peotäit naati

Riivi juust, haki pähklid ja naat. Sulata või, lase sel pisut jahtuda. Klopi lahti munad, lisa sool, hapukoor, või, piim, riivitud juust, pähklid, küpsetuspulbriga segatud jahu ning kõige lõpus naat.

Tõsta tainas lusikaga muffinivormidesse ja küpseta 180-kraadises ahjus 25-30 minutit.

Retsept ja foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Petersellipesto
Järgmine postitus
Karulaugu pesto
1 Kommentaar

March 25, 2015

Naadid peaks olema noored, sellised, mis pole veel päris lahti läinud. Siis on nad kõige maitsvamad ja nende väärtus suurem.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Petersellipesto

Paksemat sorti pesto, mida saad mõnusalt ka leivale määrida. Söö pestot näiteks värske, koorega küpsetatud kartuliga, kõrvale kodujuust ja värske salat.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.