Lihtsalt valmiv mahedamaitselise kama-kohupiimakreemi ja värskete mustikatega rullbiskviit.

Biskviit:

  • 4 muna
  • 100 g suhkrut
  • 1 dl nisujahu
  • 1 dl kartulitärklist
  • 1 tl küpsetuspulbrit

Kreem:

  • 2 dl 35% koort
  • 300 g kohupiimapastat
  • 3 spl suhkrut
  • 3 spl kamajahu
  • u. 250 g mustikaid

Biskviidiks vahusta munad suhkruga heledaks vahuks. Sõelu juurde omavahel segatud kuivained. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

Küpseta 225-kraadises ahjus u. 7-8 minutit. Võta biskviit ahjust ja kummuta puhtale küpsetuspaberile, eemalda ettevaatlikult biskviidi küljest ahjus olnud küpsetuspaber. Keera biskviit koos alumise küpsetuspaberiga kergelt rulli.

Kreemiks vahusta koor suhkruga, lisa kohupiimapasta ja kama, sega ühtlaseks. Rulli jahtunud biskviit tagasi lahti, tõsta kreem biskviidile, kata mustikatega. Keera biskviit uuesti rulli, tõsta vähemalt kaheks tunniks külmikusse.

Retsept ja foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Rukkipurune kohupiimakook
Järgmine postitus
Maasikatort spinatibiskviidiga
0 Kommentaari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Rukkipurune kohupiimakook

Vana hea puru-kohupiimakook tuleb maitsev ka rukkijahuga.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.