Õhukesed krõmpsud küpsised, mis valmivad küllalt lihtsalt. Sõltuvalt küpsise suurusest saab sellest kogusest 15-25 küpsist.

  • 50 g võid
  • 2 spl mett
  • 60 g (pruuni) suhkurt
  • 50 g nisujahu
  • 2 munavalget
  • 1,3 dl mandleid
  • 1,3 dl tumedat šokolaadi

Sulata või ja mesi. Rösti mandlid (pannil pliidi peal). Haki mandlid ja šokolaad. Sega munavalged, suhkur, jahu ja või-mee segu.

Määri ahjuplaat võiga ja tõsta 2 tl küpsisetainast ahjupannile, vormi lusikaga sellest ümar õhuke ketas, jäta piisavalt ruumi kerkimiseks ja lisa pannile järgmine küpsis.

Küpseta 8-10 minutit 175- kraadises ahjus kuniks küpsised on helepruunid.

Retsept: Donna Hay, foto: Eva Pärtel (Perenaine.ee)