Mannavaht rabarberiga

See hõrk magustoit on natuke erinev klassikalisest mannavahust, nimelt on vahu hulka lisatud vahukoort, huvitavat maitsenüansi lisab fariinsuhkur.

  • 5 dl tükeldatud rabarbereid (u. 250 g)
  • 9 dl vett
  • 1,5 dl fariin- või pruuni suhkrut
  • 1,5 dl mannat
  • 2 tl vanillsuhkrut
  • 1 dl 35% koort

Koori ja tükelda rabarberid. Kui kasutad noori rabarberivarsi, ei ole neid vaja koorida. Pane potti vesi, fariinsuhkur ja rabarberitükid. Kuumuta keemiseni ning keeda vaiksel tulel 10 minutit.
Sega juurde manna, hauta veel 5 minutit. Jahuta ja vahusta mikseriga kohevaks. Lisa vanillsuhkur ja vahustatud vahukoor. Serveeri külma piimaga.

Sellest kogusest jagub neljale.

Retsept: Toidutare, foto: Marit Soobik (Perenaine.ee)




Eelmine postitus
Toortatrapuder marjadega
Järgmine postitus
Banaani-datli müsli
1 Kommentaar

June 7, 2017

Super hea



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loe veel...
Toortatrapuder marjadega

Toitev ja tervislik toorpuder, mis maitseb justkui suvine marjamaius. Sellest kogusest tuleb 1 kausitäis putru.

sulge x

Oleme tänulikud, kui annate kommentaariumis teada, kas ja kuidas meie retseptid õnnestusid (või siis mitte); veelgi tänulikumad oleme teiepoolsete argumenteeritud arvamuste üle. Mittesobivad kommentaarid kustutame. Jätame endale õiguse avaldada kommentaari kirjutamiseks kasutatud arvuti IP-aadressi õiguskaitseasutustega koostöö tegemiseks.